Forum errors

This is where to talk about Pit Bulls!

Postby mnp13 » January 9th, 2009, 7:49 pm

If you get an error while using the forum, please let me know what the error number is. They need the error codes to track the problem.

Thanks!!
Michelle

Inside me is a thin woman trying to get out. I usually shut the bitch up with a martini.
User avatar
mnp13
Evil Overlord
 
Posts: 17234
Location: Rochester, NY

Postby Judy » January 9th, 2009, 8:06 pm

Do birthday errors count? :mrgreen:
Due to a forum glitch, I am now 30 years old. :woowoo:
User avatar
Judy
Loyally Bully
 
Posts: 748
Location: MA

Postby Pit♥bull » January 9th, 2009, 8:21 pm

Quite a few of these :(
PBT error.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pit♥bull
Supremely Bully
 
Posts: 1207

Postby pitbullmamaliz » January 9th, 2009, 10:45 pm

No error messages, but the forum keeps going super slow.
"Remember - every time your dog gets somewhere on a tight leash *a fairy dies and it's all your fault.* Think of the fairies." http://www.positivepetzine.com"

http://www.pitbullzen.com
http://inaradog.wordpress.com
User avatar
pitbullmamaliz
Working out in the buff causes chafing
 
Posts: 15437
Location: Cleveland, OH

Postby Marinepits » January 10th, 2009, 6:40 am

No error messages since the last one I told you about, but forum is slooooooow and pages aren't loading completely.
Never make someone a priority in your life when that someone treats you like an option.
User avatar
Marinepits
Proud Infidel
 
Posts: 15621
Location: New England

Postby iluvk9 » January 10th, 2009, 9:01 am

I can rarely get the smilies to transfer to my posts. I wait for the entire page to load but after I click on them, nadda. I can only use the ones you put on the right of the posting box.

I don't know if it is a forum error or not. :|
iluvk9
I'm Cougarific!
 
Posts: 14900
Location: New York

Postby Judy » January 10th, 2009, 9:04 am

Same here, I can't use any from the pop up box unless I know how they're coded and actually have to type them out.
Due to a forum glitch, I am now 30 years old. :woowoo:
User avatar
Judy
Loyally Bully
 
Posts: 748
Location: MA

Postby Pit♥bull » January 10th, 2009, 9:13 am

iluvk9 wrote:I can rarely get the smilies to transfer to my posts. I wait for the entire page to load but after I click on them, nadda. I can only use the ones you put on the right of the posting box.

I don't know if it is a forum error or not. :|

Judy wrote:Same here, I can't use any from the pop up box unless I know how they're coded and actually have to type them out.


Which browser are you using?
Pit♥bull
Supremely Bully
 
Posts: 1207

Postby iluvk9 » January 10th, 2009, 9:14 am

Um...browser as in what do you mean? :|
iluvk9
I'm Cougarific!
 
Posts: 14900
Location: New York

Postby Judy » January 10th, 2009, 9:15 am

I'm using IE7. (Joyce is using an eyebrow brush).
Due to a forum glitch, I am now 30 years old. :woowoo:
User avatar
Judy
Loyally Bully
 
Posts: 748
Location: MA

Postby iluvk9 » January 10th, 2009, 9:15 am

Judy wrote:I'm using IE7. (Joyce is using an eyebrow brush).


Nice, Judy-patootie.
iluvk9
I'm Cougarific!
 
Posts: 14900
Location: New York

Postby Pit♥bull » January 10th, 2009, 9:21 am

iluvk9 wrote:Um...browser as in what do you mean? :|
The program you use to surf with ie: Internet explorer, Firefox, etc. :)
Pit♥bull
Supremely Bully
 
Posts: 1207

Postby iluvk9 » January 10th, 2009, 9:23 am

Oh. :dance: Internet explorer.

But look. NOW I can use them because they have been open for like 20 minutes.

:lurk: :bananaDance: :lookaround:
iluvk9
I'm Cougarific!
 
Posts: 14900
Location: New York

Postby Pit♥bull » January 10th, 2009, 9:27 am

I have no issues with IE or Firefox using the 'smilies' popup.
Your issue may be due to the forum 'slowdown' some folks are having. :(
Pit♥bull
Supremely Bully
 
Posts: 1207

Postby iluvk9 » January 10th, 2009, 1:35 pm

Pit$Bull wrote:I have no issues with IE or Firefox using the 'smilies' popup.
Your issue may be due to the forum 'slowdown' some folks are having. :(


Okay. I will get the smilies ready in case I need them and maybe with the waiting they will work. :dance:
iluvk9
I'm Cougarific!
 
Posts: 14900
Location: New York

Postby TheRedQueen » January 10th, 2009, 1:44 pm

Slower load times, but no errors...

Smilies are fine for me... :neener:
"I don't have any idea if my dogs respect me or not, but they're greedy and I have their stuff." -- Patty Ruzzo

"Dogs don't want to control people. They want to control their own lives." --John Bradshaw
User avatar
TheRedQueen
I thought I lost my Wiener... but then I found him.
 
Posts: 7184
Location: Maryland

Postby Pit♥bull » January 12th, 2009, 4:57 pm

This one is rather serious...Hosting database error

PBT error.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pit♥bull
Supremely Bully
 
Posts: 1207

Postby BullyLady » January 12th, 2009, 5:13 pm

Pit$Bull wrote:I have no issues with IE or Firefox using the 'smilies' popup.
Your issue may be due to the forum 'slowdown' some folks are having. :(


I use IE and Firefox and have problems with the smilies on both of them. :(
"I'm not all bad but I'm a faithful sinner."
~Dave Matthews
Cathleen
Shelby - AB Mix 1 yr - CGC
User avatar
BullyLady
Proud Uber Nerd
 
Posts: 1060
Location: E Washington State

Postby Pit♥bull » January 12th, 2009, 5:20 pm

BullyLady wrote:I use IE and Firefox and have problems with the smilies on both of them. :(
What type and speed is your internet connection?
Pit♥bull
Supremely Bully
 
Posts: 1207

Postby LMM » January 12th, 2009, 5:22 pm

The only thing that I have come across is the site is real sometimesy about letting me know I have a pm.
User avatar
LMM
I'll Kick Your Ass
 
Posts: 1834
Location: Bitch please....

Next

Return to Pit Bull Talk

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]